Νομιζω οτι κανει μπαμ και δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Αλλη μια αξιοσημειωτη διαφορα ειναι οτι οταν πηρα το KKP και μεχρι σημερα εχει τεραστια διαφορα ρυθμου αναπτυξης απο τα αλλα τα απλα. Οταν τον πηρα ηταν μισο ισως και μικροτερο απο τα αλλα και σε πολυ μικρο διαστημα κοντευει να τα φτασει σε μεγεθος. Και μην ξεχναμε οτι το KKP ειναι θηλυκο!!! Που σημαινει οτι σε μεγεθος ειναι μικροτερο των αρσενικων! Επισης αλλη μια εμφανης διαφορα ειναι οτι τα ματια του ειναι πολυ πιο μεγαλα σε σχεση με το σωμα του αλλα και σε σχεση με τα απλα BP.
dimitris Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 516 Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Κρήτη
Εμένα μου μοιάζει για kkp. Από τον ρυθμό ανάπτυξης και την μορφολογία δεν είναι bp.
Ακριβως, τα BP εχουν απελπιστικα αργο ρυθμο αναπτυξης γιαυτο και τα μεγαλα κομματια ειναι πανακριβα, παιρνεις ενα BP στα 8 εκατοστα και μετα απο ενα χρονο ειναι στα 10 το πολυ!
so Advisor
Αριθμός μηνυμάτων : 279 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2011 Ηλικία : 63 Τόπος : Αθήνα
Τα ΒΡ όπως και τα ΚΚΡ αλλά και όλα τα υβρίδια δεν είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους. Έχω δει ΒΡ με ίσια ράχη, με καρούμπαλο αντί για το χαρακτηριστικό κύρτωμα (βρες την αγγελία στο aquatek για το παπαγαλόψαρο που χάριζε το "χαμόγελο του παιδιού"), με ίσιο στόμα κ.λ.π. Αυτά που είχα παρουσιάσει παλαιότερα είχαν το στόμα του δικού σου ΚΚΡ, ενώ ένα άλλο που είχε στο μαγαζί και δεν αγόρασα λόγω ενός ελαττώματος, είχε ακριβώς το σχήμα του δικού σου. Επίσης αυτό που με προβλημάτισε είναι το μέγεθος του σώματος σε σχέση με του κεφαλιού. Περίμενα δηλ. μεγαλύτερο σώμα. Μακάρι να σου βγει πάντως αν και πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να φτιάξεις δικά σου ΚΚΡ από οτιδήποτε άλλο λαμβάνοντας υπόψη ότι ξέρεις ποιοι πρέπει να είναι οι γονείς.
Τα ΒΡ όπως και τα ΚΚΡ αλλά και όλα τα υβρίδια δεν είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους. Έχω δει ΒΡ με ίσια ράχη, με καρούμπαλο αντί για το χαρακτηριστικό κύρτωμα (βρες την αγγελία στο aquatek για το παπαγαλόψαρο που χάριζε το "χαμόγελο του παιδιού"), με ίσιο στόμα κ.λ.π. Αυτά που είχα παρουσιάσει παλαιότερα είχαν το στόμα του δικού σου ΚΚΡ, ενώ ένα άλλο που είχε στο μαγαζί και δεν αγόρασα λόγω ενός ελαττώματος, είχε ακριβώς το σχήμα του δικού σου. Επίσης αυτό που με προβλημάτισε είναι το μέγεθος του σώματος σε σχέση με του κεφαλιού. Περίμενα δηλ. μεγαλύτερο σώμα. Μακάρι να σου βγει πάντως αν και πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να φτιάξεις δικά σου ΚΚΡ από οτιδήποτε άλλο λαμβάνοντας υπόψη ότι ξέρεις ποιοι πρέπει να είναι οι γονείς.
Θα δειξει αλλα κοιτα να σου πω την αληθεια δεν σκαω και πολυ, ισα ισα με εξιταρει το γεγονος οτι ειναι διαφορετικο, το εχω πληρωσει οσο ενα BP και ειναι και θηλυκο! Αυτα και μονο μου φτανουν και με το παραπανω για τη πορεια στο μελλον!
Το μόνο που μπορώ να διακρίνω στο video γιατί είναι φοβισμένα είναι το στόμα που μοιάζει με midas . Τώρα που ξέρεις πως είναι θηλυκό το δικό σου, το μέλλον για δημιουργία καλύτερων ΚΚΡ και ακόμα παραπέρα είναι ανοικτό.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την so στις Πεμ Μάης 09, 2013 4:06 am, 1 φορά
so Advisor
Αριθμός μηνυμάτων : 279 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2011 Ηλικία : 63 Τόπος : Αθήνα
Κοίταξε πιο κάτω στα post. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Αυτό το παπαγαλόψαρο που μοιάζει με mammon, το χαρίζανε. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
To good to be true! Θα θελαμε πολυ να υπηρχαν mammon στη χωρα μας. Κιομως αυτο που νομιζεις οτι μοιαζει με mammon ειναι ενα απλο αρσενικο blood parrot full μεγεθους! Το καταλαβαινεις απο το στομα, το μπροστα μερος της φατσας και απο το χρωμα φυσικα που δεν ειναι κοκκινο, ειδηκα τα mammon ειναι κατακοκκινα!!!
Εγω ειχα παλια εναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ αρσενικο BP και ηταν ιδιος! Μου τον εδωσε το WI την πρωτη μερα που ανοιξε και ηταν απο ενυδρειο ξενοδοχειου 7 τονων νερου. Το μεγεθος του παπαγαλου ηταν περιπου 28 εκατοστα και ειχε καρουμπαλο μεγαλο! Αλλα ηταν πορτοκαλοροζ.
Οσο αφορα την δικια μου ειναι θηλυκια 1000% και το καταλαβαινω απο την συμπεριφορα της με τα αλλα δυο αρσενικα (γινεται ζευγαρι η με τον εναν ως παρεα η με τον αλλον, ενω τα δυο αρσενικα συνεχεια την διεκδικουν)
Αλλα περαν αυτου εχει αρχισει και φενεται κατα πολυ απο κατω, γιατι πρηζεται και κατεβαινει (τα οργανα της και οχι η κοιλια) ενω στα αρσενικα δεν συμβαινει αυτο!!!
so Advisor
Αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι υπάρχουν παπαγαλόψαρα με διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως το καρούμπαλο αυτού που μοιάζει με mammon αντί για το κλασσικό κύρτωμα των συνηθισμένων BP. Το στόμα του πάντως δεν μου φάνηκε ανοικτό. Όσο για το δικό σου, που λες ότι είναι θηλυκό, κάποτε κάπου αλλού όταν έκανα την εκτίμηση για ένα fh μεγάλο του xatzi πως ήταν δηλαδή θηλυκό κρίνοντας από το μέγεθος του γεννητικού οργάνου, μου είπες κάτι για.... του τσολιά. χεχε. Θυμάσαι?
Αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι υπάρχουν παπαγαλόψαρα με διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως το καρούμπαλο αυτού που μοιάζει με mammon αντί για το κλασσικό κύρτωμα των συνηθισμένων BP. Το στόμα του πάντως δεν μου φάνηκε ανοικτό. Όσο για το δικό σου, που λες ότι είναι θηλυκό, κάποτε κάπου αλλού όταν έκανα την εκτίμηση για ένα fh μεγάλο του xatzi πως ήταν δηλαδή θηλυκό κρίνοντας από το μέγεθος του γεννητικού οργάνου, μου είπες κάτι για.... του τσολιά. χεχε. Θυμάσαι?
Ναι το θυμαμαι αλλα εδω ειμαι πολυ σιγουρος, δεν πεφτω εξω.... τα ψαχνω χρονια τα διαβολεμενα και το τελευταιο εξαμηνο εψαχνα σε τρελος απο τοτε που αποχωριστηκα την "loveheart" παπαγαλινα μου που αφησα στην ξανθη. Για να βρω θηλυκια μου βγηκε η πιστη!!!!
so Advisor
Κρίμα πάντως, το χάσαμε εκείνο το ψάρι και θα μπορούσε να βγάλει καλά ΖΖ με το blue ZZ το δικό σου. Αλήθεια, μήπως ξέρεις αν υπάρχει ακόμη το δικό σου ψάρι στον xatzi?
Κρίμα πάντως, το χάσαμε εκείνο το ψάρι και θα μπορούσε να βγάλει καλά ΖΖ με το blue ZZ το δικό σου. Αλήθεια, μήπως ξέρεις αν υπάρχει ακόμη εκείνο το ψάρι στον xatzi?
Πρεπει να το εχει δωσει το ψαρι, δεν εχω ιδεα και ο χατζι8 την εκανε για Germany!! Κριμα.
Νεοτερα... και ενω οι αποψεις διιστανται στο ξενο φορουμ, ταλευταιο σχολιο απο εμπειρο διαχειριστη ελεγε.... "cute female blodd parrot high quality, she female 100 percent sure"
Δεν ξερω τι τελικα (δλδ αν ειναι KKP η όχι, γιατι ως KKP εχει πουληθει) αλλα εχει τραβηξει τα βλεματα αρκετων και ξεχωριζει... Και το βασικοτερο ειναι οτι ειναι θηλυκια!!!!!!!!!!!!!!!!!
dimitris Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 516 Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Κρήτη
Εγω επιμενω, βλεπω συνεχεια βιντεακια απο τοπ ποιοτητας KKP και η μονη διαφορα που βρισκω με το δικο μου ειναι οτι το δικο μου δεν ειναι τοσο κοκκινο...
Θα βγαλω συντομα βιντεακι, βεβαια το δικο μου ειναι ακομα μισο απο αυτο του βιντεο εδω αλλα μορφολογικα ειναι ιδιο απο ολες τις γωνιες του...
....βεβαια αυτη τη στιγμη αντιλαμβανομαι ποσο καντεμια ειναι να εχω 2 θηλυκιες παπαγαλινες (μια μεγαλη 12 εκατ και μια η μικρη kkp που αποδεδειγμενα και οι 2 κανουν αυγα - αρα δινουν γεννες) και να μην εχω κανενα συμβατο αρσενικο για να κανω μιξη. Ο thai silk δεν μετραει εδω γιατι ισως και να ειναι gay και δεν θελει καμια θηλυκια...
Χρειαζομαι επειγοντως αρσενικο ΖΖ η και τεξας για αμεση κατασταση. Οσοι μου δανεισουν τον αρσενικο θα παρουν 20 μικρα απο τη γεννα εκεινη! Ο γαμπρος πρεπει να ειναι ανω των 18 εκατοστων και καταπροτιμηση απο καλο σπιτι (καλα νερα, εμπειρο χομπιστα κλπ κλπ)
Ο αρσενικος θα μεινει στα χερια μου για 3 εως 5 μερες max. Μετα θα πρεπει αναγκαστικα να επιστρεψει πισω στον ιδιοκτητη του!
dimitris Moderator
Απ'οτι κατάλαβα δοκιμάζετε να βάλετε το thai silk στις θυληκές. Δεν κάνετε μία προσπάθεια να βάλετε τις θυληκές στο thai silk; Αν και μάλλον θα αποτύχει... Πάντως πολύ χρήσιμο ένα θυληκό kkp
Απ'οτι κατάλαβα δοκιμάζετε να βάλετε το thai silk στις θυληκές. Δεν κάνετε μία προσπάθεια να βάλετε τις θυληκές στο thai silk; Αν και μάλλον θα αποτύχει... Πάντως πολύ χρήσιμο ένα θυληκό kkp
Αν κανω κατι τετοιο θα γινει :soldier:WorldWar3:soldier:
Θα ξαναπροσπαθησω σε λιγο καιρο, κανω αλλο setup με πολλες κρυψονες για τη μικρη να τον αποφευγει και την αφηνω αρκετο καιρο μονη εκει για να ειναι "δικο της" το ενυδρειο και μετα θα παρουσιασω εκει τον TS και ευχομαι.... ειδαλλως θα μεινει μαγκουφης.... Εντομεταξυ εχει αρχισει να βγαζει καρουμπαλο, θα ανεβασω νεα φωτο με την πρωτη ευκαιρια!
dimitris Moderator
Το kkp βγάζει το καρούμπαλο; (Πάντως αν δεν σας αρέσει το thai silk επειδή δεν κάνει γέννες εγώ εδώ είμαι ) Μακάρι να πετύχει με το νέο setup του ενυδρείου.
Το TS θα το κρατησω γιατι ειναι οτι πιο σπανιο και ξεχωριστο ειχα ποτε στα χερια μου και ξερω οτι δεν θα το ξαναβρω.... Την πατησα μια φορα με το BD που πουλησα τελικα και αυτο γιατι δεν πιστευα οτι θα ξαναβρω θηλυκια για να τον ζευγαρωσω... Μια στιγμη βλακειας που την πληρωνω αυτη τη στιγμη με το παραπανω.... φαντασου, εχω 2 θηλυκιες και γενανε αυγα αβερτα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vagvader στις Τετ Ιουν 26, 2013 1:49 pm, 1 φορά
dimitris Moderator